Transgruppen

Transgruppen er et socialt forum for dig, der har et andet køn end det, du fik tildelt ved fødslen.  

Her har du mulighed for at møde ligesindede i trygge og hyggelige rammer, dele dine erfaringer, tanker og følelser eller måske debattere perspektiver på forskellige transrelaterede emner, som du har behov for at få vendt.  

Hvem er vi?

Transgruppen er en frivilligt drevet gruppe under LGBT+ Danmark. Vi rummer alle transidentiteter og alle, der føler, de har en relation til transmiljøet. Derfor er vi også en broget skare, hvilket vi betragter som en stor styrke.  

I gruppen møder du transkønnede på mange forskellige stadier – lige fra dem, som har nået deres mål, dem som er i gang med at ændre deres kønsudtryk til de personer, som måske eftersøger mere afklaring på deres kønsidentitet. 

Sådan deltager du

Transgruppen afholder fortsat kun møder online, indtil samfundet åbner mere op. For bedst muligt at kunne invitere folk ind, har Transgruppen oprettet en Discord server, som vi bruger til at afholde alle møderne på. Serveren er offentligt åben, så folk der endnu ikke har været med til møder, kan komme ind på den.

For fortsat at skabe et safer-space online, vil nye brugere kun kunne se en velkomstside, der beskriver Transgruppen, og hvad man skal gøre, indtil administratorerne har godkendt nye deltagere. Transgruppen holder møder hver fredag i ulige uger klokken fra kl. 18-19.30. Linket til at komme på serveren er https://discord.gg/TVPfnW2