Er du vores nye rådgiver?

LGBT+ Danmarks rådgivning i København søger rådgivere

LGBT+ Danmarks rådgivning er et gratis tilbud til alle, der har spørgsmål om køn, krop eller seksualitet og ønsker at vende dem med nogen i et fortroligt rum. Flere og flere henvender sig til os, og vi har brug for nye kolleger, der vil være med til at gøre en forskel for en stor og mangfoldig målgruppe. Vi rådgiver på telefon, mail, chat og i samtaler ved personligt fremmøde.  

Vi tilbyder 

Som frivillig rådgiver får du en solid uddannelse i rådgivning indenfor LGBT+ området over tre weekender i efteråret 2021. Parallelt med det vil du gennemgå oplæring på vagter sammen med erfarne kolleger. Derudover har vi løbende supervision og kompetenceudvikling på bl.a. uddannelsesdage. 

Vi er et team på ca. 12 rådgivere og er gerne 4-5 på vagt sammen. Vi bestræber os på at have en bred repræsentation af LGBT+ personer, med forskellige faglige baggrunde og aldre. Vi lægger vægt på at have et godt arbejdsmiljø, hvor vi er trygge ved at sparre med og lære af hinanden. Derfor prioriterer vi også fællesskabet i teamet højt gennem sociale arrangementer og månedlige fællesmøder. 

Vi søger dig, der 

  • er åben omkring din egen køns- og seksualitetsforståelse. 
  • har interesse i at opnå ny viden indenfor området. 
  • er omsorgsfuld, god til at lytte og har overskud til at møde andre der, hvor de er. 
  • evt. har erfaringer med transoplevelser og -forståelser. 
  • evt. har erfaring med rådgivning eller med at arbejde med køn, krop og seksualitet i anden sammenhæng. 
  • kan deltage i uddannelse 17.-19.9. og 29.-31.10 (i Vejle, fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag) og 20.-21.11. (i København) – transport og ophold er naturligvis betalt. 

Praktisk 

Rådgivningen har åbent hver torsdag kl. 18-20, og du vil have ca. to vagter om måneden fra kl. 17:45 til 20:30. Derudover forventer vi, at du deltager i supervision 4 x årligt og et månedligt rådgivermøde. I København har rådgivningen hjemme på LGBT+ Danmarks hovedkontor på Vestergade lige ved Rådhuspladsen. Vi har også afdelinger i Aarhus og Aalborg. 

Er du interesseret i at blive en del af teamet, så send en ansøgning inkl. CV til os på [email protected] 

Ansøgningsfrist: Mandag d. 9. august 2021 kl. 12. 
Vi forventer at holde samtaler d. 12.-19. august. 

Læs mere på https://lgbt.dk/raadgivning/. Du er også velkommen til at skrive til rådgivningskonsulent Julie på [email protected], hvis du har spørgsmål til rådgiverjobbet.